PROYEK KITA

Teknologi produksi internasional majeng lan kualitas dhuwur

babagan awake dhewe

ad

Rps-sonik, kapérang saka saperangan saka nom-noman sing tresna ultrasonik banget. Anggota pendiri RPS-SONIC duwe gelar sarjana rata-rata utawa ndhuwur. Dheweke wis ana ing industri ultrasonik luwih saka 5 taun lan duwe pengalaman sing sugih ing ultrasonik. Filosofi bisnis perusahaan yaiku: Aja promosi produk apa wae, golek produk sing pas kanggo pelanggan. Dadi sadurunge saben pesenan, kita bakal konfirmasi kabeh rincian, kalebu rincian aplikasi, kondisi peralatan, informasi khusus peralatan.

ndeleng liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan