Produk Unggulan

Daya Tinggi Ultrasonik Homogenizer Sonicator 20khz Terapi ultrasonik

katrangan singkat:

katrangan singkat:


  • Frekuensi:20 Khz
  • daya:3000w
  • Bahan tanduk:paduan titanium
  • Generator:digital
  • Bobot:25 kg

    Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Daya Tinggi Ultrasonik Homogenizer Sonicator 20khz Terapi ultrasonik

    Paramèter

    ModelSONO20-1000SONO20-2000SONO15-3000SONO20-3000
    Frekuensi20±0,5 KHz20±0,5 KHz15±0,5 KHz20±0,5 KHz
    daya1000 W2000 W3000 W3000 W
    Tegangan220/110V220/110V220/110V220/110V
    Suhu300 ℃300 ℃300 ℃300 ℃
    Tekanan35 MPa35 MPa35 MPa35 MPa
    Intensitas swara20 W/cm²40 W/cm²60 W/cm²60 W/cm²
    Kapasitas Maks10 L/Min15 L/Min20 L/Min20 L/Min
    Bahan Kepala UjungTitanium Alloy KabTitanium Alloy KabTitanium Alloy KabTitanium Alloy Kab

    Aplikasi kalebu gangguan sel, disagregasi sampel, disintegrasi, homogenisasi lan reresik kritis

    • Ngonversi voltase dadi energi listrik frekuensi dhuwur

    Energi ditularake menyang transduser piezoelektrik ing konverter, sing diowahi dadi getaran mekanik. Getaran kasebut diperkuat dening probe titanium, nggawe gelombang tekanan ing cairan kasebut. Tumindak iki mbentuk mayuta-yuta rongga mikroskopik sing berkembang sajrone ekskursi tekanan negatif lan njeblug kanthi kuat sajrone kunjungan positif. Kavitasi iki ngasilake aksi nyukur sing kuat ing ujung probe lan nyebabake molekul-molekul ing cairan dadi gelisah banget.

     

    Becik kanggo gangguan lan preparation sampel

    • Frekuensi: 20 kHz
    • Proses kanggo 20L ~ 50L
    • Sirkuit tuning otomatis ngilangake kabutuhan pangaturan konstan
    • Terus 8 jam
    • Kontrol output daya variabel
    • Garansi kondisional 3 taun

    Fitur tambahan kalebu digital watt meter, thumb actuated pulsar lan kontrol output daya variabel. Unit dikirim lengkap lan siap kanggo operasi karo 3-mm titanium probe tool kit lan instruksi manual.

    Ultrasonic homogenizeraIki ditrapake ing:

    • Pengganggu sel (ekstraksi zat tanduran, disinfeksi, panonaktifan enzim)

    • Ultrasonik terapeutik, yaiku induksi thermolysis ing jaringan (perawatan kanker)

    • Ngurangi wektu reaksi lan / utawa nambah asil

    • Gunakake kahanan kurang meksa contone. suhu reaksi ngisor

    • Kemungkinan ngoper jalur reaksi

    • Panganggone kurang utawa panyegahan saka katalis transfer phase

    • Degassing meksa reaksi karo produk gas

    • Panganggone reagen mentah utawa teknis

    • Aktivasi logam lan barang padhet

    • Pengurangan periode induksi

    • Peningkatan reaktivitas reagen utawa katalis

    • Generasi spesies reaktif migunani

    ultrasonic horn


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Q1.Apa jenis bahan sungu?

    A. Titanium alloy, kita uga selaras aluminium hom kanggo customer sadurunge.

    Q2. Apa wektu pangiriman?

    A. Kanggo omah konvensional, 3 dina, kanggo omah sing disesuaikan 7 dina kerja.

    Q3.Apa ekstraksi ultrasonik uga mbutuhake tambahan katalis kimia?

    A. Ora. nanging sawetara wektu perlu Mechanical stiring.

    Q4.Can piranti bisa terus-terusan?

    A. Ya, bisa kerja 24 jam terus-terusan.

    Q5.Apa kapasitas Processing siji set peralatan extraction ultrasonik?

    A. Beda hor kapasitas Processing beda, kanggo 2000W Nine bagean mecut horm bisa dealing 2L ~ 10Lmin.

    Q6. Apa garansi peralatan sonicator sampeyan?

    A. Kabeh peralatan babar pisan setahun.

  • Dispersi ultrasonik
  • Ultrasonic Emulsification
  • ekstraksi ultrasonik
  • Ultrasonik homogenizer
  • probe ultrasonik
  • sonikator ultrasonik
  • prosesor Cairan ultrasonik
  • Ninggalake Pesen Panjenengan