Kabar

Napa nggunakake pemotong ultrasonik kanggo motong karet?

Napa nggunakake pemotong ultrasonik kanggo motong karet?

Masalah karo nglereni karet
Teknologi nglereni karet tradisional perlu kanggo lubricate karet nalika nglereni, lan kacepetan nglereni alon, incision gedhe, jumlah gedhe saka bledug kui, lumahing nglereni ora rata, lan piso nempel. Akeh perusahaan isih nggunakake cara manual tradisional kanggo nglereni, kang ora mung gagal kanggo ketemu produktivitas nanging uga ndadekke bebaya didhelikake kanggo safety urip.
Kanggo produk karet, nglereni kadhemen luwih cocok tinimbang nglereni panas. Pemotongan kadhemen nduweni kaluwihan kurang panas, kurang deformasi termal, kurang bledug sing diasilake nalika nglereni, lan bagean kasebut ora bakal tuwa lan retak amarga suhu sing berlebihan. Teknologi nglereni karet ultrasonik kalebu nglereni kadhemen, sing nggunakake energi ultrasonik kanggo panas lokal lan nyawiji karet sing bakal dipotong, supaya bisa entuk tujuan nglereni bahan.

Prinsip pemotongan tradisional
Pemotongan konvensional nggunakake piso sing cetha sing konsentrasi tekanan dhuwur banget ing pinggir nglereni marang materi sing dipotong. Nalika tekanan ngluwihi kekuatan geser saka materi sing dipotong, ikatan molekul materi kasebut ditarik, saengga bisa dipotong. Wiwit materi kasebut ditarik kanthi tekanan sing kuat, pinggiran alat pemotong kudu cetha banget, lan materi kasebut kudu tekanan sing relatif gedhe. Mulane, efek nglereni alus lan elastis ora apik, lan luwih angel kanggo bahan kenthel.

Prinsip pemotongan karet ultrasonik
Pemotongan ultrasonik nggunakake energi gelombang swara kanggo motong, ora mbutuhake pinggiran sing cetha, uga ora mbutuhake tekanan sing akeh, lan ora bakal nyebabake chipping utawa karusakan ing materi sing bakal dipotong. Pemotong karet ultrasonik bisa kanthi gampang ngethok resin, karet, plastik, kain lan macem-macem bahan komposit lan produk panganan sing tumpang tindih.

Prinsip pemotong karet ultrasonik yaiku ngowahi arus 50/60Hz dadi energi listrik 20, 30 utawa 40kHz liwat generator ultrasonik (uga dikenal minangka sumber daya ultrasonik). Energi listrik frekuensi dhuwur sing diowahi diowahi dadi getaran mekanik frekuensi sing padha maneh dening transduser, lan banjur getaran mekanik ditularake menyang piso pemotong liwat sakumpulan piranti modulator amplitudo sing bisa ngganti amplitudo. Pemotong karet ultrasonik kedher kanthi dawa kanthi amplitudo 10-70 μm lan mbaleni 40.000 kali per detik (40 kHz) (getaran agul-agul kasebut mikroskopis lan umume angel dideleng kanthi mripat langsung). Piso pemotong banjur ngirimake energi geter sing ditampa menyang permukaan pemotongan benda kerja sing bakal dipotong. Ing wilayah iki, energi geter digunakake kanggo ngethok bahan karet kanthi ngaktifake energi molekul karet lan mbukak rantai molekul.

rubber cutter (3)

Kaluwihan saka Ultrasonic Rubber Cutting
Akurasi pemotongan sing dhuwur banget - potongan sing lancar, cetha lan resik.
Potongan Repetitive - Output Blade dipantau dening sirkuit loop tertutup kanggo nyedhiyakake asil pemotongan sing konsisten.
Suhu sing luwih murah - karet meh ora ana panas.
Garing - Ora perlu pelumasan, pemotong karet ultrasonik kedher 20.000 nganti 40.000 kali per detik (gumantung saka aplikasi), saengga sirah bisa ngliwati karet kanthi lancar.
Konsumsi energi sing sithik - sirah pemotong mung kedher nalika nglereni, mbutuhake udakara 100 watt utawa kurang ing aplikasi bahan tipis sing khas.
Integrasi gampang menyang otomatisasi - Proses pemotongan karet ultrasonik cukup prasaja kanggo diupgrade menyang mesin sing wis ana utawa dipasang ing peralatan anyar.


Wektu kirim: Jul-29-2022

Wektu kirim:07-29-2022
  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan