ПРОИЗВОД

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за керамички производи.

  • Истакнати производи
  • Нови пристигнувања

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

за нас

ad

Rps-sonic, се состоеше од неколку млади луѓе кои многу го сакаат ултразвукот. Основачките членови на RPS-SONIC имаат просечен степен на диплома или повеќе. Тие се во индустријата за ултразвук повеќе од 5 години и имаат богато искуство во ултразвук. Деловната филозофија на компанијата е: Не слепо промовирајте ниту еден производ, најдете го вистинскиот производ за клиентот. Така, пред секоја нарачка, ќе ги потврдиме сите детали, вклучувајќи ги деталите за апликацијата, условите на опремата, информациите за специфичната опрема.

Гледај Повеќе

Оставете ја вашата порака