PROJEKTET TONA

Teknologji e avancuar ndërkombëtare e prodhimit dhe cilësi e lartë

rreth nesh

ad

Rps-sonic, përbëhej nga disa të rinj që e duan shumë ultratingullin. Anëtarët themelues të RPS-SONIC kanë një diplomë mesatare të diplomës Bachelor ose më lart. Ata janë në industrinë e ultrazërit për më shumë se 5 vjet dhe kanë përvojë të pasur në ultratinguj. Filozofia e biznesit të kompanisë është: Mos promovoni verbërisht asnjë produkt, gjeni produktin e duhur për klientin. Pra, para çdo porosie, ne do të konfirmojmë të gjitha detajet, duke përfshirë detajet e aplikimit, kushtet e pajisjeve, informacionin specifik të pajisjes.

shikoni më shumë

Lini Mesazhin Tuaj