Produk Diulas

ultrasonic péngkolan Equiment Imposition of Geter ultrasonic

pedaran pondok:

pedaran pondok:



Rincian produk

FAQ

Tag produk

Aluminium Alloy Ultrasonic Machining Alat Kakuatan Luhur Rentang Kahirupan Panjang

Katerangan

Frékuénsi:20khzkakuatan:1000W
Amplitudo:15~50umGap Overcut:0.02-0.1
Cahaya luhur:

rotary machining ultrasonic

,

pangeboran ditulungan ultrasonic

Alat péngkolan ultrasonik  Pamasangan Parameter geter ultrasonik

BarangParameter
AbrasiveBoron carbide, aluminium oksida jeung silikon karbida
Ukuran pasir (d0)100 – 800
Frékuénsi geter (f)19 – 25 kHz
Amplitudo geter (a)15 – 50 µm
Bahan alatalloy titanium baja lemes
Babandingan makéTungsten 1,5: 1 jeung kaca 100: 1
Gap overcut0,02-0,1 mm

Imposition of Geter ultrasonic robah radikal struktur geometri tina beungeut hasilna. Gbr. 3-a, b némbongkeun foto tina surfaces of hardened baja workpieces dirawat ku Téknik pikeun pangwangunan désa Jelgava, 25.-27.05.2016.
220 tradisional (potongan katuhu) sareng péngkolan ultrasonik (fragmén kénca) dina laju motong 10 m·min-1 (a)
jeung 60 m·mnt-1 (b), jeung 0,05 mm·rev-1. A bédana radikal dina kualitas surfaces atra.
Beungeut anu dicandak ku péngkolan ultrasonik ngagaduhan struktur anu teratur. Ieu dikonfirmasi ku profilogram permukaan (Gbr. 3-c), anu bagian katuhu geus diala ku péngkolan tradisional jeung bagian kénca - ku péngkolan ultrasonic. Troughs kumat jeung hambalan feed 0,05 mm, nu bisa dititénan dina duanana bagian profilogram nu, ngagambarkeun renik luhureun cutter nu. Dina Gbr. 3-b bagéan péngkolan ultrasonik nunjukkeun cetakan péngkolan périodik kusabab interaksi périodik (kalayan frékuénsi 20 kHz) antara alat sareng sapotong kerja. Ogé, prints misalna, upami enlarged, dititénan dina beungeut cai (Gbr. 3-a), tapi di dieu maranéhna teu katempo salaku hambalan maranéhanana loba kirang alatan speed motong low.

微信图片_20201202131627
Gbr 3. baja Hardened: a, b - surfaces dirawat; c - conto profilogram

 

Bedana sapertos dina hasil motong disababkeun ku parobahan rezim motong. Dina motong tradisional dina interaksi kontinyu antara alat jeung karya-sapotong, zona deformasi palastik lokasina di sabudeureun edges motong na propagates kalawan speed motong. Zona ieu pinuh ku retakan mikro, disebarkeun sacara acak. Hasilna, permukaan ngagaduhan distribusi anu henteu teratur tina microroughness. Pemotongan ultrasonik mangrupikeun hasil tina tabrakan mikro périodik, suksés kalayan frekuensi anu luhur. Kusabab frékuénsi pengulangan tinggi na periode pondok pulsa zona deformasi palastik ngumpul dina lingkungan leutik luhureun alat, sarta zone teu jenuh kalayan microcracks nu teu boga waktu pikeun tumuwuh. Ku alatan éta, hiji lagu tina cutter dina beungeut karya-sapotong illustrates faktual hiji sidik bentukna, ditémbongkeun saperti dina Gbr. 3-b.

 

Aluminum Alloy Ultrasonic Machining Tool High Strength Long Life Span 0


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Q1.What jenis bahan tina tanduk?

    A. alloy titanium, urang ogé ngaropéa hom aluminium pikeun customer sateuacan.

    Q2.What's waktos pangiriman?

    A. Pikeun hom konvensional, 3 poé, pikeun hom ngaropéa 7 poé gawé.

    Q3.Does ékstraksi ultrasonic ogé merlukeun ditambahan katalis kimiawi?

    A. Henteu. tapi sababaraha waktos peryogi Mechanical aduk.

    Q4.Can alat dianggo continously?

    A. Sumuhun, éta tiasa dianggo 24hours continously.

    Q5.What's kapasitas Processing hiji set parabot ékstraksi ultrasonic?

    A. béda hor kapasitas Processing béda, pikeun 2000W Salapan bagian pecut horm tiasa kaayaan 2L ~ 10Lmin.

    Q6.What's jaminan alat sonicator anjeun?

    A. Sadaya parabot jaminan sataun.

  • Mesin pangeboran ultrasonik
  • Ultrasonic pangeboran Mesin Suppliers
  • Ultrasonic Machining Produsén
  • Bahan Alat Mesin Ultrasonik
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun