Tentang Kami

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Rps-sonic, diwangun ku sababaraha pamuda anu resep pisan kana ultrasonik. Anggota pendiri RPS-SONIC ngagaduhan gelar sarjana rata-rata atanapi langkung luhur. Aranjeunna geus di industri ultrasonic pikeun leuwih ti 5 taun sarta boga pangalaman euyeub di ultrasound. Filosofi bisnis perusahaan nyaéta: Entong ngamajukeun produk naon waé, milari produk anu pas pikeun palanggan. Janten sateuacan unggal pesenan, kami bakal mastikeun sadaya detil, kalebet detil aplikasi, kaayaan alat, inpormasi khusus alat.

Sateuacan taun 2012, urang ngan ukur ngical paralatan las branson kadua / dukane / rinco / herrman / telsonic, salami dua puluh taun ieu berkembang, urang mendakan, beuki seueur jalma ngagaduhan masalah sareng bagian inti alat las ultrasonik -generator sareng transduser, janten urang mutuskeun pikeun ngamimitian bisnis transduser sareng generator transduser sareng generator urang sorangan. Seueur pangguna akhir nyumponan masalah transduser, aranjeunna henteu terang naha transduser rusak, sareng ngarobih transduser mahal hiji-hiji. Sabenerna, hiji branson / dukane / rinco transduser tiasa nganggo 10 ~ 30 taun, komo transduser cheapest bisa ngagunakeun ngeunaan 5 taun. Janten kedah aya sababaraha alesan upami transduser anjeun rusak dina sataun. Éta sababna urang hoyong ngawangun Rps-sonic, urang kedah ngabantosan langkung seueur pangguna akhir pikeun terang langkung seueur ngeunaan transduser, ngagunakeun alat ultrasonik anu langkung saé, pikeun ngahémat biaya nalika nyumponan masalah.

Sarua jeung generator, operasi teu wajar bisa jadi pondok pamakéan-umur generator ultrasonic. Ku kituna urang kudu nyieun panalungtikan teknis saméméh beroperasi mesin las ultrasonic. Titik konci tina mesin ultrasonic nyaéta résonansi, ngan tetep unggal bagian dina résonansi tiasa ngadamel sistem dina lingkungan kerja anu pangsaéna.

Nepi ka ayeuna, urang masih boga loba Branson /dukane/rinco/herrman mesin las telsonic, ku kituna urang bisa mastikeun unggal transduser / generator urang dijieun bisa cocog jeung mesin aslina.

Tangtu urang bisa nyieun transduser / generator ngaganti pikeun Branson / dukane / rinco / herrman mesin las telsonic, urang ogé bisa nyieun transduser / generator pikeun sagala aplikasi pakakas ultrasonic Anjeun. Urang nyadiakeun layanan OEM pikeun konsumén luar negeri, urang geus boga dua customer OEM di AS jeung Jerman.

Upami Anjeun gaduh masalah naon di wewengkon ultrasonic, wilujeng sumping kontak Rps-sonic.

72f333b0

SERTIFIKASI

zs0
zs1
zs2
zs3
zs4
zs5
zs6
zs7
zs8
zs9
zs10

Ninggalkeun Pesen Anjeun