Babagan awake dhewe

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Rps-sonik, dumadi saka saperangan saka nom-noman sing tresna ultrasonik banget. Anggota pendiri RPS-SONIC duwe gelar rata-rata Sarjana utawa ndhuwur. Dheweke wis ana ing industri ultrasonik luwih saka 5 taun lan duwe pengalaman sing sugih ing ultrasonik. Filosofi bisnis perusahaan yaiku: Aja promosi produk apa wae, golek produk sing pas kanggo pelanggan. Dadi sadurunge saben pesenan, kita bakal konfirmasi kabeh rincian, kalebu rincian aplikasi, kondisi peralatan, informasi khusus peralatan.

Sadurunge taun 2012, kita mung adol peralatan welding branson / dukane / rinco / herrman / telsonic kapindho, sajrone rong puluh taun iki berkembang, kita nemokake, luwih akeh wong duwe masalah karo bagean inti peralatan welding ultrasonik -generator lan transduser, mula kita mutusake kanggo miwiti bisnis transduser lan generator transduser lan generator kita dhewe. Akeh pangguna pungkasan sing nemoni masalah transduser, dheweke ora ngerti sebabe transduser rusak, lan ngganti transduser sing larang siji-siji. Bener, siji branson / dukane / rinco transduser bisa nggunakake 10 ~ 30 taun, malah sing paling murah transduser bisa nggunakake bab 5 taun. Dadi ana sawetara alasan yen transduser sampeyan rusak sajrone setahun. Pramila kita pengin mbangun Rps-sonik, kita kudu mbantu pangguna pungkasan luwih ngerti babagan transduser, nggunakake peralatan ultrasonik sing luwih apik, kanggo ngirit biaya nalika ketemu masalah.

Padha karo generator, operasi ora wajar bisa luwih cendhek umur panggunaan generator ultrasonik. Dadi kita kudu nggawe priksaan teknis sadurunge ngoperasikake mesin las ultrasonik. Titik kunci mesin ultrasonik yaiku resonansi, mung njaga saben bagean ing resonansi bisa nggawe sistem ing lingkungan kerja sing paling apik.

Nganti saiki, kita isih duwe akeh mesin las telsonic Branson / dukane / rinco / herrman, supaya bisa ngonfirmasi saben transduser / generator sing digawe bisa cocog karo mesin asli.

Mesthi kita bisa nggawe transduser / generator ngganti kanggo Branson / dukane / rinco / herrman mesin telsonic welding, kita uga bisa nggawe transduser / generator kanggo aplikasi saka peralatan ultrasonik Panjenengan. Kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo pelanggan luar negeri, kita wis duwe loro pelanggan OEM ing AS lan Jerman.

Yen sampeyan duwe masalah ing wilayah ultrasonik, welcome hubungi Rps-sonic.

72f333b0

SERTIFIKASI

zs0
zs1
zs2
zs3
zs4
zs5
zs6
zs7
zs8
zs9
zs10

Ninggalake Pesen Panjenengan