FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Naon ultrasonik?

Ultrasonik nyaéta gelombang sora kalayan frékuénsi leuwih luhur ti 20000hz

Bahan 2.What teu cocog las ultrasonic?

Kabéh bahan Thermoplastic: poliétilén (PE), polipropilén (PP), polystyrene (PS), polymethyl methacrylate (PMMA, ilahar disebut plexiglass), polyvinyl chloride (PVC), nilon (Nylon), polycarbonate (PC), polyurethane (PU) , polytétrafluoroethylene (Teflon, PTFE), poliétilén terephthalate (PET, PETE), jeung sajabana.

3.What bahan motong ultrasonic cocog pikeun?

Ultrasonic dahareun motong jas pikeun caket atanapi rapuh dahareun, kawas kueh, cookie, produk beku, produk creamy.

4.What bahan teu ultrasonic machining jas pikeun?

Cocog jeung precision grinding sarta motong, teuas tradisional machining bahan regas kayaning keramik, kaca, bahan komposit, wafers silikon, jsb

5.Is Ultrasonic ngabahayakeun pikeun awak manusa?

Ultrasound sanés sumber radiasi sareng umumna henteu ngabahayakeun pikeun awak manusa.

6.What aréa ultrasonic teu parusahaan anjeun nyadiakeun?

Urang utamana dianggo dina las ultrasonic / motong ultrasonik / machining ultrasonik, urang utamana nyadiakeun transduser, tanduk jeung generator.

7.Does péso motong ultrasonic gampang pikeun beternak baktéri pikeun motong dahareun?

Tanduk titanium diolah dina suhu anu luhur, sareng dina waktos anu sami, panas ultrasonik dibangkitkeun dina karya ultrasonik pikeun maéhan baktéri.

8.Naon transduser ultrasonik?

Transduser ultrasonik mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngarobih sababaraha jinis énergi anu sanés janten geter ultrasonik.


Ninggalkeun Pesen Anjeun