Rreth Nesh

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Rps-sonic, përbëhej nga disa të rinj që e duan shumë ultratingullin. Anëtarët themelues të RPS-SONIC kanë një diplomë mesatare Bachelor ose më lart. Ata janë në industrinë e ultrazërit për më shumë se 5 vjet dhe kanë përvojë të pasur në ultratinguj. Filozofia e biznesit të kompanisë është: Mos promovoni verbërisht asnjë produkt, gjeni produktin e duhur për klientin. Pra, para çdo porosie, ne do të konfirmojmë të gjitha detajet, duke përfshirë detajet e aplikimit, kushtet e pajisjeve, informacionin specifik të pajisjes.

Para vitit 2012, ne shesim vetëm pajisje të saldimit të dytë branson / dukane / rinco / herrman / telsonike, gjatë këtyre njëzet viteve të zhvillimit, ne zbulojmë se gjithnjë e më shumë njerëz kanë problem me pjesën thelbësore të pajisjeve të saldimit me ultratinguj - gjeneratorin dhe transduktorin, kështu që ne vendosëm të fillojmë biznesin tonë të transduktorit dhe gjeneratorit të transduktorit dhe gjeneratorit tonë. Shumë nga përdoruesit e fundit përballen me problemin e transduktorit, ata nuk e dinë pse është prishur transduktorja dhe ndryshojnë transduktorin e shtrenjtë një nga një. Në fakt, një transduktor Branson /dukane /rinco mund të përdorë 10-30 vjet, madje edhe transduktori më i lirë mund të përdorë rreth 5 vjet. Pra, duhet të ketë disa arsye nëse transduktori juaj është prishur brenda një viti. Kjo është arsyeja pse ne duam të ndërtojmë Rps-sonic, duhet të ndihmojmë më shumë përdorues të fundit që të dinë më shumë rreth transduktorit, të përdorin më mirë pajisjet tejzanor, për të kursyer koston kur zgjidhin problemin.

E njëjta gjë për gjeneratorin, funksionimi i paarsyeshëm mund të shkurtojë jetën e përdorimit të gjeneratorit tejzanor. Pra, ne duhet të bëjmë hetim teknik përpara se të përdorim makinën e saldimit me ultratinguj. Pika kryesore e makinës tejzanor është rezonanca, vetëm mbajtja e çdo pjese në rezonancë mund ta bëjë sistemin në mjedisin më të mirë të punës.

Deri më tani, ne kemi ende shumë makineri saldimi telsonik Branson /dukane/ rinco/ herrman, në mënyrë që të mund të konfirmojmë që çdo dhënës/gjenerator që kemi bërë përputhet me makinën origjinale.

Sigurisht, ne mund të bëjmë që transduktor/gjenerator të zëvendësohet për makinën e saldimit telsonik Branson /dukane/ rinco/ herrman, gjithashtu mund të bëjmë transduktor/gjenerator për çdo aplikim të pajisjes suaj ultrasonike. Ne ofrojmë shërbimin OEM për klientët e huaj, tashmë kemi dy klientë OEM në SHBA dhe gjermanisht.

Nëse keni ndonjë problem në zonën me ultratinguj, mirëpresim të kontaktoni Rps-sonic.

72f333b0

CERTIFIKIMI

zs0
zs1
zs2
zs3
zs4
zs5
zs6
zs7
zs8
zs9
zs10

Lini Mesazhin Tuaj