Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Apa ultrasonik?

Ultrasonik yaiku gelombang swara kanthi frekuensi sing luwih dhuwur tinimbang 20000hz

2.Materi apa sing cocog karo welding ultrasonik?

Kabeh bahan Termoplastik: polietilena (PE), polipropilena (PP), polistirena (PS), polimetil metakrilat (PMMA, umum dikenal minangka plexiglass), polivinil klorida (PVC), nilon (Nylon), polikarbonat (PC), poliuretan (PU) , polytetrafluoroethylene (Teflon, PTFE), polyethylene terephthalate (PET, PETE), lan liya-liyane.

3.Materi apa sing cocog karo pemotong ultrasonik?

Setelan pemotongan panganan ultrasonik kanggo panganan Lengket utawa rapuh, kaya kue, cookie, produk Beku, produk krim.

4.Materi apa sing cocog karo mesin ultrasonik?

Cocog kanggo tliti mecah lan nglereni, hard tradisional kanggo mesin bahan rapuh kayata keramik, kaca, bahan komposit, wafer silikon, etc.

5.Is Ultrasonik mbebayani kanggo awak manungsa?

Ultrasonik dudu sumber radiasi lan umume ora mbebayani kanggo awak manungsa.

6. Apa wilayah ultrasonik sing diwenehake perusahaan sampeyan?

Kita utamane kerja ing welding ultrasonik / pemotong ultrasonik / mesin ultrasonik, utamane nyedhiyakake transduser, sungu lan generator.

7. Apa ultrasonik nglereni piso gampang kanggo Breeding bakteri kanggo nglereni pangan?

Sungu Titanium diproses ing suhu dhuwur, lan ing wektu sing padha, panas ultrasonik digawe ing karya ultrasonik kanggo mateni bakteri.

8. Apa transduser ultrasonik?

Transduser ultrasonik minangka piranti sing digunakake kanggo ngowahi sawetara jinis energi liyane dadi getaran ultrasonik.


Ninggalake Pesen Panjenengan