Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

1. Çfarë është ultratingulli?

Ultratingulli është valë zanore me frekuenca më të larta se 20000 Hz

2. Për çfarë materiali përshtatet saldimi me ultratinguj?

I gjithë materiali termoplastik: polietileni (PE), polipropileni (PP), polistiren (PS), polimetil metakrilat (PMMA, i njohur zakonisht si pleksiglas), klorur polivinil (PVC), najlon (najlon), polikarbonat (PC), poliuretani (PU) , politetrafluoroetilen (Teflon, PTFE), polietileni tereftalat (PET, PETE), etj.

3. Për çfarë materiali përshtatet prerja tejzanor?

Kostum tejzanor për prerjen e ushqimit për ushqime ngjitëse ose të brishta, si ëmbëlsira, biskota, produkte të ngrira, produkte kremoze.

4. Për çfarë materiali përshtatet përpunimi me ultratinguj?

I përshtatshëm për bluarje dhe prerje me precizion, materiale të brishta tradicionale të vështira për t'u përpunuar si qeramika, qelqi, materiale të përbëra, vafera silikoni, etj.

5.A është ultratingulli i dëmshëm për trupin e njeriut?

Ekografia me ultratinguj nuk është burim rrezatimi dhe në përgjithësi është i padëmshëm për trupin e njeriut.

6.Cilën zonë tejzanor ofron kompania juaj?

Ne kryesisht punojmë në saldim tejzanor / prerje tejzanor / përpunim tejzanor, kryesisht furnizojmë dhënës, bri dhe gjenerator.

7. A është e lehtë thika e prerjes tejzanor për mbarështimin e baktereve për prerjen e ushqimit?

Briri i Titaniumit përpunohet në temperatura të larta, dhe në të njëjtën kohë, nxehtësia tejzanor gjenerohet në punën tejzanor për të vrarë bakteret.

8. Çfarë është dhënës tejzanor?

Një dhënës tejzanor është një pajisje që përdoret për të kthyer një lloj tjetër energjie në një dridhje tejzanor.


Lini Mesazhin Tuaj